Jäsenyys

Suomen Beauceron ry:n jäsenyys mahdollistaa osallistumisen yhdistyksen toimintaan ja päätöksentekoon. Olitpa kiinnostunut koirasi kanssa harrastamisesta, rodun jalostuksen kehittämisestä tai vaikka erilaisten tapahtumien järjestämisestä, yhdistyksestä löytyy varmasti paikka jokaiselle! Jäsenenä saat luonnollisesti äänioikeuden yhdistyksen kevät- ja syyskokouksissa. Otamme myös mielellämme uusia tekijöitä lukuisiin toimikuntiimme ja muihin aktiivirooleihin sekä tietysti talkoolaisiksi tapahtumiin. Hallituksen ja toimikuntien yhteystiedot löydät täältä.

Jäsenistöstämme löytyy innokkaita eri koiralajien harrastajia! Lajikohtaisten tapahtumien lisäksi kisaamme vuosittain lukuisista Vuoden Beauceron -titteleistä. Lisätietoja vain jäsenille avoimesta kilpailusta löydät täältä.

Jäsenenämme saat myös neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Beauceron -lehden kotiisi kannettuna. Ai mitä se sisältää? Käy tutustumassa 30-v. juhlavuoden lehteen Issuu-digiversiona! Tarkemmat tiedot lehdestä ja sen ilmestymisajankohdista löydät täältä.

Kiinnostuitko? Kurkkaa alta ohjeet jäseneksi liittymiseen! Kaikissa jäsenasioissa sinua palvelee jäsensihteerimme, jasensihteeri[at]suomenbeauceron.fi.

Kuvituskuva, näyttelyt
Kuvituskuva, valjakkohiihto
Kuvituskuva, vepe

Uusi jäsen? Tervetuloa joukkoon, kurkkaa tästä liittymisohjeet!

Jäseneksi liittyminen on helppoa! Maksa ensin kertaluontoinen liittymismaksu ja kuluvan vuoden varsinaisen jäsenen jäsenmaksu alla olevilla maksutiedoilla. Ota maksusta kuitti tai kuvakaappaus ja lähetä se yhteystietojesi (nimi, katuosoite, sähköpostiosoite) kanssa jäsensihteerillemme jasensihteeri[at]suomenbeauceron.fi. Kun liittyminen on hyväksytty, jäsenedut astuvat voimaan. Ensimmäisen postilaatikkoon kolahtavan lehden ilmestymisajankohdan voit tarkistaa täältä.

Kasvattaja? Liitä pentujesi uudet omistajat edullisemmin!

Kasvattajana voit liittää pentusi ostajan yhdistyksen jäseneksi edullisemmin ensimmäiseksi vuodeksi ja ilman liittymismaksua! Maksa kuluvan vuoden kasvattajan liittämän jäsenen jäsenmaksu alla olevilla maksutiedoilla. Ota maksusta kuitti tai kuvakaappaus ja lähetä se jäseneksi liitettävän henkilön yhteystietojen (nimi, katuosoite, sähköpostiosoite) kanssa jäsensihteerillemme jasensihteeri[at]suomenbeauceron.fi. Kun liittyminen on hyväksytty, jäsenedut astuvat voimaan. Huomioithan, että on vastuullasi varmistaa pennun ostajan suostuminen jäseneksi liittämiseen!

Perheessä jo jäsen(iä)? Liity perhejäseneksi edullisemmin!

Jäseneksi liitytään uuden jäsenen tapaan: maksa ensin kertaluontoinen liittymismaksu ja kuluvan vuoden perhejäsenen jäsenmaksu alla olevilla maksutiedoilla. Ota maksusta kuitti tai kuvakaappaus ja lähetä se yhteystietojesi (nimi, katuosoite, sähköpostiosoite) kanssa jäsensihteerillemme jasensihteeri[at]suomenbeauceron.fiKun liittyminen on hyväksytty, jäsenedut astuvat voimaan.

Perhejäsenenä sinulla on yhtäläinen äänioikeus yhdistyksen vuosikokouksissa varsinaisiin jäseniin nähden. Saat myös käyttöösi kaikki jäsenedut lehteä lukuun ottamatta, joka jaetaan varsinaisen jäsenen kanssa.

Valmiiksi yhdistyksen jäsen? Tarkista ajankohtaiset maksuohjeet!

Jäsenmaksut lähetetään vanhoille jäsenille jäsenrekisteristä löytyvään sähköpostiosoitteeseen. Tarkistathan siis, että yhteystietosi ovat ajan tasalla! Jäsenyyden jatkumiseksi riittää, että maksat laskun.
 
Huomioithan, että mikäli jäsenmaksua ei makseta määräaikaan mennessä, jäsen katsotaan eronneeksi. Tällöin sinun tulee toimia uuden jäsenen tapaan eli maksaa liittymismaksu ja lähettää yhteystiedot jäsensihteerille.

Jäsenmaksujen maksutiedot

Jäsenmaksujen eräpäivä on kulloisenkin vuoden tammikuun viimeinen päivä.
 

Jäsenmaksujen määrät

  • Varsinainen jäsen 30 € / vuosi
  • Perhejäsen 10 € / vuosi
  • Kasvattajan liittämä jäsen 15 € / ensimmäinen vuosi
  • Liittymismaksu 10 € (kertaluontoinen, koskee uusia varsinaisia ja perhejäseniä)

Tilitiedot

Saaja: Suomen Beauceron ry
IBAN: FI96 8000 1170 1204 15
BIC: DABAFIHH

Vanhat jäsenet löytävät yksilöivät maksuviitteensä jäsenmaksulaskusta

Uusien jäsenten viitetiedot

  • Mikäli maksat jäsenmaksun jäseneksi liittyvän tililtä, käytä viitenumeroa 8882
  • Jos taas maksat jäsenmaksun muulta, kuin jäseneksi liittyvän tililtä,
    syötä viitteen sijaan viestikenttään jäseneksi liittyvän henkilön nimi