Lehti

Yksi näkyvimmistä jäseneduistamme on neljästi vuodessa ilmestyvä Beauceron -lehti.

Tähän noin 30 sivuiseen lukupakettiin mahtuu kattavasti tietoa yhdistyksen toiminnasta ja koiramaailman ajankohtaisista aiheita. Vaihtuvateemaisten osioiden parissa pääsee fiilistelemään kuluneen neljännesvuoden tapahtumia sekä tutustumaan yhdistyksen harrastajiin, kasvattajiin, ja aktiivitoimijoihin. Vieraskynäpalstat avaavat puolestaan näkymän koiramaailmalla yleisesti esillä oleviin aiheisiin. Vakiopalstat, kuten puheenjohtajan pääkirjoitus ja kokousten pöytäkirjat pitävät lukijan ajan tasalla yhdistyksen tilanteesta.

Jos tiedonnälkä heräsi, käy liittymässä jäseneksi tästä ja pääset lehden vakiotilaajaksi jo heti seuraavasta ilmestyvästä numerosta!

Tutustu uutta lehteä odotellessasi Beauceron 30v -juhlalehteen Issuu-digilehtenä tästä.

Lehden ilmestymisaikataulu 2024

NumeroAineistopäiväIlmestymisviikko
131.1.202410
216.5.202424
315.8.202439
431.10.202450

Onko sinussa toimittajan virkaa, pysyykö aakkoset ojennuksessa? Lehtitoimikunta hakee jatkuvasti uusia ideanikkareita luomaan beussimaailman ykköslehteä! Ota pesti vastaan ja ilmoittaudu suoraan lehtitoiminnalle, lehti[at]suomenbeauceron.fi.

Tai ehkä mielessäsi on jokin artikkelin aihe, mutta resurssit puuttuvat saattamaan sitä julkaisukuntoon? Vai lymyileekö takaraivossa lupaava artikkelin alku, mutta sen julkaisuun ei ole vielä löytynyt sopivaa paikkaa? Kenties osoitekirjassasi majailee lupaavia vieraskynäilijöitä?

Otamme matalalla kynnyksellä vastaan yksittäisiä artikkeleita ja uusia juttuideoita! Ilmianna lähteesi ja pistä ideat jakoon, lehti[at]suomenbeauceron.fi

Otamme vastaan myös erilaisia ilmoituksia! Tutustu mediakorttiimme tästä

Kuvituskuva, lehti