Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Juha Kallio: Luusto- ja nivelsairaudet arkielämän, harrastusten ja jalostuksen kannalta

28.9.2022 klo 19:00

Suomen Beauceron ry tarjoaa nyt ainutlaatuisen mahdollisuuden päivittää tämän hetkiset tiedot koirien luusto- ja nivelsairauksien osalta.

Saat katsottavaksesi Koiratieto2020 -luentoseminaarissa tallennetun webinaarin (alkuperäinen esitys 28.11.2020), jonka voit katsoa sinulle sopivana aikana ja tämän lisäksi pääset osallistumaan keskustelutilaisuuteen etänä, jossa Juha Kallio tulee itse kertomaan vuoden 2022 uusimmat ja tuoreimmat kuulumiset koirien luusto- ja nivelsairauksista.

Saat myös mahdollisuuden esittää Juhalle kysymyksiä, jos jokin asia askarruttaa tai jäi webinaaria kuunnellessa epäselväksi.

Keskustelutilaisuus järjestetään Teamsin välityksellä 28.9.2022 klo 19:00. Webinaaritallenteen pystyt katsomaan silloin kuin sinulle parhaiten sopii.

Tämä ainutlaatuinen mahdollisuus sopii kaikille eri rotujen harrastajille ja kasvattajille riippumatta siitä, onko koira arvostettu perheenjäsen, jalostusyksilö vai työ- tai harrastuskäytössä. Eri koiraroduilla esiintyy lukuisia yhteisiä terveyteen ja käyttäytymiseen liittyviä ongelmia tai piirteitä, jotka vaikuttavat koirien hyvinvointiin yhtä hyvin kotona arjessa kuin suoriutumiseen kilpakentillä, työtehtävissä tai näyttelyareenoilla.

Juha Kallio on eläinlääkäri, erikoisosaamisenaan tuki- ja liikuntaelinsairaudet sekä ortopedinen kirurgia, ja Juhalla on yli 20 vuoden kokemus eläinlääkärin ammatista. Hänen työnsä koostuu pääosin ontuvien, kipeytyvien tai huonosti liikkuvien koirien tutkimuksesta ja hoidosta. Juha tutkii paljon koiria, joiden tulevaisuutta arvioidaan hyvinvoinnin, harrastuskäytön ja jalostuksen kannalta. Juhalle tärkeää on erityisesti terveyden edistäminen jalostuksen avulla. Sairauksista, joita Juha työssään hoitaa, suurin osa olisi ehkäistävissä muutaman koirasukupolven aikana oikeiden jalostusvalintojen avulla. Juha Kallio on toiminut yli kymmenen vuoden ajan Kennelliitossa asiantuntijatehtävissä erilaisissa toimikunnissa ja työryhmissä.

Hinta on 20 euroa yhdistyksen jäseniltä ja 25 euroa ei-jäseniltä. Hinta sisältää webinaaritallenteen katseluoikeuden ja pääsyn keskustelutilaisuuteen. Juhan toiveesta lahjoitamme tästä summasta 5 euroa per osallistuja Ukrainaan.

Ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla osallistumismaksu Suomen Beauceron ry -tilille:
FI96 8000 1170 1204 15 (viite: 9221) ja lähettämällä kuittikopion sekä yhteystietosi sähköpostitse: piko.kallinen@gmail.com 15.9.2022 mennessä. Saat paluupostina katselukoodin webinaaritallenteeseen ja pääset katsomaan sen vaikka heti. Teams-linkki keskustelutilaisuuteen lähetetään myöhemmin.

Tiedot

Päivämäärä:
28.9.2022
Aika:
19:00
Tapahtumaluokka: