Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Keskustelutilaisuus yhdistyksen tulevaisuudesta

24.10.2023 klo 18:30 - 21:00

Järjestämme keskustelutilaisuuden jäsenistöllemme TEAMS sovelluksella tiistaina 24.10 klo. 18.30-21.00.
Keskustelutilaisuuden aiheena on Suomen palveluskoiraliiton tahtotila muuttua lajiliitoksi. Se tarkoittaa sitä, että SPKL ei voi lajiliittona toimia jatkossa rotujärjestönä niille roduille mitkä sen siipien suojissa tällä hetkellä ovat.
Taustaa: SPKL on väläytellyt jo useamman vuoden ajan halustansa irtautua rotujärjestön asemasta. SPKL:n kevät kokouksessa liiton sääntöjen muuttaminen lajiliiton säännöiksi kumottiin ja päätettiin pitää ylimääräinen vuosikokous myöhemmin. Kesäkuussa 2023 pidettiin SPKL:n yhdistyksen ylimääräinen vuosikokous, jossa päätettiin että SPKL selvittää mitä vaihtoehtoja rotuyhdistyksillä on ja tiedottaa rotuyhdistyksiä näistä vaihtoehdoista, kaikille yhdistyksille oli löydyttävä ”koti” ennen sääntömuutoksen voimaan astumista.
Vaihtoehtomme ovat seuraavat:
A ) Joko yritämme perustaa oman rotujärjestön
B ) Perustamme rotujärjestön muutaman rodun kanssa
C ) Kaikki tällä hetkellä SPKL:ssä olevat yhdistykset perustavat yhdessä uuden suuremman rotujärjestön
D ) Haemme lupaa liittyä jo johonkin olemassa olevaan rotujärjestöön. (esim. SSKY, Suomen Seurakoirayhdistys ry)
Tällä hetkellä emme täytä kokonaan rotujärjestö-statuksen kaikkia vaatimuksia(pentujen rekisteröintimäärät tai rotujärjestön vaatima jäsenmäärä) Muuten olemme hoitaneet vuosia asiamme hyvin ja niiltä osin vaatimukset rotujärjestö statuksen saamiseksi täyttyvät.
SPKL järjestää keskustelutilaisuuden yhdistyksille 10.10.2023, Suomen Beauceron ry:tä edustaa tilaisuudessa Jonna Houni, ja sen jälkeen kaikille avoimen keskustelutilaisuuden 12.10.2023 Klo. 18-20. Ennakko ilmoittautuminen 9.10. Mennessä. Tapahtuman sivu: https://www.palveluskoiraliitto.fi/…/keskustelutilaisuus….
Näiden tilaisuuksien jälkeen on meidän vuoromme keskustella jäsenistön kanssa mikä meidän tahtotilamme on tulevaisuutta koskien. Mikäli haluat osallistua rotuyhdistyksemme keskustelutilaisuuteen laita sähköpostia 22.10 mennessä osoitteeseen ilmot@suomenbeauceron.fi
Toivoisimme mahdollisimman monen jäsenen tulevan keskustelemaan rotuyhdistyksemme tulevaisuudesta. Tarvittaessa olemme valmiita järjestämään toisenkin keskustelutilaisuuden ennenkuin asiasta päätetään yhdistyksen kokouksessa. Tällä järjestelyllä pyrimme tarjoamaan kaikille jäsenillemme mahdollisuuden saada äänensä kuuluviin. Tulethan sinäkin vaikuttamaan!!!
-Suomen Beauceron ry:n hallitus-

Tiedot

Päivämäärä:
24.10.2023
Aika:
18:30 - 21:00
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Suomen Beauceron ry

Tapahtumapaikka

Teams-kokous